Annonce

Dansk Design Talent – Magasin prisen med Salonsupport.dk

Dansk Design Talent – Magasin prisen med Salonsupport.dk
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

Dansk Design Talent – Magasin prisen med Salonsupport.dk

Hair Magazine var inviteret med backstage af Salonsupport.dk, da vinderen af Dansk Design Talent – Magasin Prisen skulle udtrækkes torsdag den 3. oktober.

Se også show her, fra sidste gang Antonio Corral Calero og Moroccanoil var i Danmark. 

Det fantastiske team fra Moroccanoil var med helt fra starten på den store dag. Key hårstylist og kreativ chef for Moroccanoil, Antonio Corral Calero, skulle sammen med teamet stå for modellernes hårlook, da showet løb af stablen. Antonio Corral Calero kom til Danmark udelukkende i forbindelse med DANSK Design Talent – Magasin Prisen, der blev afholdt på Statens Museum for Kunst i København.


Vinderen Anne Sofie Madsens design.

Til konkurrencen er det vigtigt, at der er  en sammenhæng mellem design, hår og make-up, så derfor afholdte hårstylist Antonio Corral Calero møder med alle 4 designere, der bestod af Astrid Andersen, Nikoline Liv Andersen, Asger Juel Larsen og vinderen Anne Sofie Madsen for at sikre et helhedsindtyk.


Angelo Fraccica der er educator for Moroccanoil.

Til showet var der i alt 16 modeller og Jens Løkke fra GrenaaBuchard der var projekt manager for arrangementet fortalte, at det var en fornøjelse at arbejde med så professionelt et team. “Det var fantastisk at se den måde Moroccanoil teamet arbejdede på. Antonio arbejdede meget selvstændigt, og det var tydeligt at mærke, at han har meget erfaring indenfor branchen og det at lave shows generelt. Et virkelig godt samarbejde, der var styret af Salonsupport.dk, som er både professionelle og strukturerede i deres arbejdsgang.”


Mette Schmidt (t.v.), freelance stylist/Moroccanoil sætter sidste touch på en Anne Sofie Madsen model.


Antonio Corral Calero arbejder selvfølgelig udelukkende med Moroccanoil produkter.


Initiativtagere og værter på aftenen, Kim Grenaa og Uffe Buchard.


Nikoline Liv Andersens unikke designs (t.v.) og Antonio Corral Calero (t.h.) var meget engageret backstage til Dansk Design Talent.

Foto: Claus Peuckert
Tekst: Louise Klitgaard

 

For yderligere information, kontakt Salonsupport.dk A/S på tlf. 36 16 16 09 eller se www.salonsupport.dk

Se flere frisørartikler om styling, hårmode og frisørhows her!


ANNONCE