Annonce

Danish Beauty & Cosmetics Awards 2008

Danish Beauty & Cosmetics Awards 2008
14. marts 2008 bal@freemindsmedia.com

14. marts 2008

Danish Beauty & Cosmetics Awards 2008

Igen i år åbner Danish Beauty & Cosmetics Awards dørene op for deres skønheds- og livsstilsevent. Den store nominering foregår på Hilton, Copenhagen Airport, hvor der uddeles priser for Årets Hudplejeprodukt, Nye Brand og meget mere inden for skønhedsgenren. Men i år ønsker DBCA også at fokusere på bæredygtighed og velgørenhed, og har i den forbindelse opstillet en ny kategori; Årets Etikpris. Prisen skal lægge vægt på den indsats som skønhedsbranchens virksomheder yder inden for miljøvenlighed i forhold til de miljøproblemer, vi står over for i dag.

For at udvælge de bedste nomineringer er dommerpanelet sammensat på baggrund af et bredt udvalg af eksperter inden for forskellige fagområder, hvor blandt andet personer som Pernille Aalund og Eva Kruse er repræsenteret. Det er ikke kun dommerne, der har muligheden for at kåre vinderne. Forbrugeren kan også påvirke afstemningen ved at klikke sig ind på www.dbca.dk og stemme på sin favorit. Via afstemningen har man dermed også muligheden for at blive én af de heldige vindere af lækre skønhedsprodukter.

Danish Beauty & Cosmetics Adwards finder sted d. 3. april, hvor værterne Ellen Hillingsø og Peter Frødin sørger for en god stemning. Du kan se de nominerede produkter her.

Billeder fra sidste års Danish Beauty & Cosmetics Awards 2007

  

   

     

  

  

Se flere artikler her.


ANNONCE