Annonce

DanHair inviterede til CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors show

DanHair inviterede til CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors show
10. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

10. oktober 2016

DanHair inviterede til CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors show med Richard Jordan

I oktober måned inviterede DanHair 60 frisører til showaften i København med den hollandske frisør Richard Jordan, der er Color Director for Farouk Systems. Aftenen var et cut-and-color show, og her var især CHI Ionic Shine Shades Liquid Hair Color i fokus.

DanHair afholdte CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors show
Richard præsenterede CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors, der var aftenes fokus.

Aftenen startede med, at Ditte Zuschlag, indehaveren af DanHair, bød alle de fremmødte frisører velkommen og introducerede Richard Jordan. Richard, der tidligere har været på scenen til et DanHair show, lagde herefter ud med at præsentere CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors.

CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors er det første farvesystem med flydende farver, der er ammoniakfri og uden PPD. CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors kan bruges alene eller kan blandes med CHI Ionic Cream Color. Det er et 5-i-1 system, som kan bruges til permanente farver, semipermanente farver, demipermanente farver, toninger og kurbehandlinger.

Richard talte åbent om sin begejstring, for at arbejde med flydende hårfarve. Hele processen bliver hurtigere, og da det også er lettere at arbejde med, åbner det op for kreativiteten. Og især kreativitet lagde Richard stor vægt på og kom med en opfordring til frisørerne om hele tiden at skabe nye looks sammen med deres kunder fra gang til gang – om det er en helt ny farve eller blot en tone lysere.

Se også: DanHair deltog i Farouk Systems show i Holland

Richard Jordan med de seks modeller

Korthårsmodel fra aftenens show Model farvet med CHI Ionic Shine Shades Liquid Color
Richard Jordan klippede og stylede i alt seks modeller. Heriblandt måde korthårs- og langthårsmodeller.

På scenen viste Richard Jordan i løbet af aftenen både klippeteknikker med kniv og saks, og han fik i alt klippet seks flotte frisurer på modeller, der alle i forvejen var farvet med CHI Ionic Shine Shades Liquid Colors. Både korthårs- og langthårsmodeller blev stylet med produkter fra CHI som Silk Infusion, Keratin Mist og Reworkable Taffy.

Gennem hele showet var Richard meget underholdende og forstod at levere et show og nå ud til frisørerne, der sidst på aftenen kunne gå hjem oven på et godt show.

Se også: DanHair messe i Herning

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: Michael Tonsberg

 


ANNONCE