Annonce

COTY INDGÅR AFTALE OM AT OVERTAGE GHD

COTY INDGÅR AFTALE OM AT OVERTAGE GHD
25. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

25. oktober 2016

COTY INDGÅR AFTALE OM AT OVERTAGE GHD (“GOOD HAIR DAY”) 

VERDENS PREMIUM VIRKSOMHED MED GLATTEJERN & HÅRSTYLINGAPPARATER

Transaktionen styrker Cotys verdensledende position inden for professionelt hår. Coty Inc. som for nylig også kunne meddele, at de havde færdiggjort sammenlægningen med afdelinger fra Procter & Gamble (herunder Wella Professionals).

COTY INDGÅR AFTALE OM AT OVERTAGE GHD ("GOOD HAIR DAY")

Tilføjelsen af ghd’s markedsledende og højt præsterende serier af glattejern, føntørrere, krøllejern og andre hårstylingapparater forventes at styrke Cotys verdensledende position yderligere inden for den professionelle hårkategori. ghd’s produkter repræsenterer toppen af udvalget inden for kategorien og tiltrækker stærk loyalitet hos både professionelle og almindelige forbrugere. ghd’s produkter er kendt for deres overlegne kvalitet, smukke design og fantastiske præstation, og de vil gøre Coty i stand til at tilbyde salonpartnere og deres kunder et forbedret og mere premium udvalg af hårløsninger. Coty sigter også efter at øge ghd’s stærke vækstresultater gennem sin kanal og kategorimuligheder kombineret med ghd’s stærke innovationsforbindelse, overlegne teknologi og robuste tekniske ekspertise.

ghd, der står for “Good Hair Day,” har hovedkontor i London samt afdelinger i Storbritannien, Australien, USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og på flere andre markeder.  Virksomheden har ekspanderet fra sin kerne-salon-kanal til premium detailsalg og e-handel. ghd bliver en del af Coty Professional Beauty division og vil blive ledet som en selvstædig virksomhed af den nuværende CEO Anthony Davey med ledelsesteam.  Anthony Davey rapporterer til Sylvie Moreau, President for Coty Professional Beauty.

Som en kommentar til nyhederne sagde Coty Chief Executive Officer, Camillo Pane:

Vi er glade for, at ghd’s meget dygtige ledelsesteam og deres medarbejdere bliver en del af Coty, og vi fortsætter med at styrke vores kernevirksomhed gennem tilføjelsen af innovative markedsledende brands og produkter. ghd leverer smukt designede og overlegne produkter og er det foretrukne valg blandt både kræsne professionelle og almindelige forbrugere. Vi forventer ikke alene, at ghd styrker vores professionelle hårportefølje og gør Coty i stand til at levere endnu bedre hårløsninger, vi tror også, at der er et stærkt vækstpotentiale for ghd på tværs af flere markeder.

ghd CEO, Anthony Davey, tilføjede:

Det er en fantastisk mulighed for ghd-brandet og deres team. Den samlede ekspertise og viden hos ghd og Coty vil blive en betydelig styrke inden for innovation i hårbranchen.  Sammen vil vi stimulere og glæde vores eksisterende salon-partnere, kunder og forbrugere og tiltrække mange nye over hele verden.

Om Coty Inc.
Coty er en af verdens største skønhedsvirksomheder med en omsætning på cirka 9 mia. USD og det formål at fejre og frigive mangfoldigheden i forbrugernes skønhed. Virksomhedens stærke iværksætterarv har skabt en ikonisk portefølje af førende skønheds-brands. Coty er global leder inden for dufte, en stærk nummer to inden for professionel salon-hårfarve & styling og nummer tre inden for farvekosmetik. Coty arbejder i tre divisioner – Coty Consumer Beauty, der fokuserer på farvekosmetik, hårfarve og stylingprodukter til detailhandelen, kropspleje og massedufte solgt primært i store detailkanaler med brands som f.eks. COVERGIRL, Max Factor og Rimmel. Coty Luxury der fokuserer på præstigedufte og hudpleje med brands som f.eks. Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci og filosofi. Og Coty Professional Beauty der fokuserer på at servicere salonejere og professionelle inden får både hår og negle med brands som f.eks. Wella Professionals, Sebastian Professional og OPI. Coty beskæftiger cirka 20.000 medarbejdere globalt, og produkterne sælges i over 130 lande.

Om ghd
Good Hair Day, bedre kendt som ghd, er et globalt, premium elektrisk styling-brand, som arbejder med at ændre livet for kvinder overalt, så de kan se smukke ud og føle sig smukke hver dag. Nyskabende innovation, banebrydende teknologi, overlegen præstation og prisvindende design er alt sammen et stempel for brandet.   Virksomheden blev grundlagt i 2001 af tre britiske frisører. ghd glattejern blev oprindeligt udviklet eksklusivt til professionelle stylister og udviklede hurtigt en kult-tilhængerskare af såvel professionelle, forbrugere og kendisser.  I dag er ghd et multi-kategori, multikanal-brand med et udvalg af stylingapparater, hårtørrere og krøllejern, og det brand flest stylister anbefaler og flest forbrugere foretrækker på deres vigtigste markeder. Virksomheden har base i Storbritannien og internationale afdelinger i Europa, Australien, Sydafrika og USA.

 


ANNONCE