Annonce

Coiffure-Consulting

Coiffure-Consulting
8. oktober 2018 bal@freemindsmedia.com

08. oktober 2018

Coiffure-Consulting: Frisører skal blive stærkere ledere

I dag er det ikke nok at være god til sit håndværk. Som salonindehaver skal man også være en god leder. Men samtidig er alle presset på tid. Netop derfor er Coiffure-Consulting klar med webseminaret Management Development, der også kan bruges som et “opslagsværk” af frisører.

Coiffure-Consulting: Frisører skal blive stærkere ledere

Coiffure-Consulting er sprunget på den digitale vogn. I august lanceredes det første digitale Management Developement-seminar, og Bjarne Nielsen og Susanne Terkelsen fra Terkelsen Intercoiffure, der sammen står bag seminarerne, glæder sig vildt over det.

”Vi lever i en digital verden. De unge i dag arbejder digitalt og helt ærligt, så er det efterhånden vanskeligt at booke frisørerne til et fysisk seminar. De har travlt i salonerne, og de har ikke tid til at være væk”, fortæller Bjarne Nielsen, der har drevet Coiffure-Consulting i en årrække.

Se også: E-learning by Coiffure-Consulting

Derfor er målet med de nye digitale seminarer at gøre det så let som muligt for alle at deltage – uanset hvor de bor. ”For selv om man har travlt i det daglige, er det ikke mindre vigtigt at uddanne sig til leder”, siger Bjarne og Susanne, mens de viser mig testversionen af det digitale seminar og forklarer, at e-learning-kurserne er skabt til frisører af frisører. De er letforståelige og -tilgængelige.

Bjarne og Susanne fornemmer klart, at frisørerne gerne vil videreuddanne sig. Ikke bare når det gælder nye tendenser og klippemetoder, men også når det gælder dem selv som leder.

Tekst: Pia Finne
Foto: Cecilia Lindahl

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!

Coiffure-Consulting: Frisører skal blive stærkere ledere

Coiffure-Consulting: Frisører skal blive stærkere ledere

Læs også artiklen i vores magasin online her!

Se også tidligere firmaportræt: Coiffure-Consulting 


ANNONCE