Annonce

Claus Rasmussen: Jeg har aldrig været en bedre frisør

Claus Rasmussen: Jeg har aldrig været en bedre frisør
19. september 2018 Cecilia Lindahl

19. september 2018

Claus Rasmussen:
Jeg har aldrig været en bedre frisør

Tekst: Pia Finne
Foto: 
Claus Peuckert

For Claus Rasmussen fra Frisør C i Hellerup handler det om at udvikle sig selv; som frisør og som menneske. At være i balance, at tage udfordringerne op og at have styrken til at fortsætte – også i modvind. Claus er tidligere professionel fodboldspiller, og det er i fodboldspillet, at han henter sin DNA. ”Fodbold er en stor del af min personlighed, og der er mange ligheder mellem dét at være spiller og dét at drive en butik”, siger han.

”Som selvstændig er man nødt til hele tiden at tage temperaturen på sig selv. For kan man ikke selv klare det, man har gang i, og føler man, at det løber fra én, så kan kunderne helt klart også fornemme det”. Dét mener Claus Rasmussen, der har drevet Frisør C i Hellerup i 18 år.
Han var professionel fodboldspiller, inden han valgte frisørfaget, og han har taget rigtig meget med sig fra sin tid i sportens verden; et ”drive”, et gå-på-mod og en glæde ved at gøre noget med andre.

”Det handler også om at gå hele vejen, om at give alt, hvad du har i dig, og når man har ryggen mod muren, så giver man lige det sidste. De knæk, jeg har fået igennem min karriere, er jeg ikke i tvivl om har styrket mig og været med til at gøre mig til den person, jeg er i dag. Når man er selvstændig, står man alene med tingene, og så skal man være stærk, og man skal kunne finde dét, der skal til, frem i sig selv”, lyder det fra Claus, og han sammenligner det med kampen
på fodboldbanen: ”Man kan godt tænke ”nu er det ikke sjovt længere”, men vi gør det alligevel. Og den råstyrke har jeg taget med mig videre i livet og i min karriere”. Claus fortæller, at han vel kender 300- 400 fodboldspillere, men at han aldrig har mødt én, der er blevet frisør!

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!

”Jeg oplever, at jeg har en meget stor glæde ved at arbejde som frisør, og jeg oplever egentlig, at jeg aldrig har været bedre, end jeg er i dag. Jeg har en stor erfaring at trække på, og jeg er blevet en bedre menneskekender”.

Frisør C ligger på Strandvejen i Hellerup. I salonen kommer mange celebrities; skuespillere, musikere og sportsstjerner. Claus’ mål er at skabe et frirum, hvor de kan slappe af, og hvor man kan møde dem i øjenhøjde.

 

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 4. udgave 2018.

ANNONCE