Annonce

CHA CHA CHA vinder en Global Salon Business Award

CHA CHA CHA vinder en Global Salon Business Award
14. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

14. marts 2016

CHA CHA CHA vinder en “Global Salon Business Award’

Dansk Frisørvirksomhed CHA CHA CHA, vinder en ”Global Salon Business Award”  for 2. gang i træk, dette er ikke set før.

”Global Salon Business Award” som er frisørbranchen svar på filmens Oscar, er nu endelig blevet uddelt i nat, LA time og ChaChaCha og Søren Pjedsted modtog prisen for 2. Gang i træk.

‘Kategorien vi vandt i blev  ”Salon Entreprenuer of the Year” og  det er den pris som vi håbede på ville blive vores til at tage med hjem.

”Global Salon Business Award” er frisørbranchens svar på en Oscar overrækkelse  og blev i år afholdt i Kodak Theatre Los Angeles d.9. juni der også huser den rigtige Oscar uddeling

Selve eventen er på højde med Oscar festen som vi kender den inden for filmens verden og er lige så eftertragtet og prestigefyldt, da det er den eneste af sin art i frisør branchen.
Her kappes verdens bedste frisør og salonkæder om at vinde trofæet inden for  education/uddannelse og udvikling af fremtidens frisører, markedsføring, salon management, årets entrepernør, for bare at nævne nogen af de 12 kategorier som man kan vinde i.

CHA CHA CHA er stolte over at kunne være den eneste Danske virksomhed der nogensinde har vundet 2 gange og det er heller ikke bare os der er stolte og benovet, det er frisør branchen også og det i sådan en grad, at et filmhold er sat til at følge Søren Pjedsted, grundlæggeren af CHA CHA CHA, og interviewe ham op til, undervejs og efter pokal overrækkelsen.

For yderligere information om CHA CHA CHA  se www.chachacha.dk

ANNONCE