Annonce

BRUNS Products

BRUNS Products
3. juli 2018 Cecilia Lindahl

3. juli 2018

BRUNS – En grøn succeshistorie

Tekst: Ida Holmström
Foto: BRUNS

BRUNS er et brand med en stærk miljøprofil og et stærkt engagement til miljø- og personaleforhold. Frisørerne Cecilie C. Nilsson og Johanna Lindskoug står bag de Grøn Salon-certificerede saloner BRUNS og deres egen fabrik, hvor deres økologiske produktserie BRUNS products fremstilles.

På fem år er BRUNS frisører gået fra at være en lille salon med to ansatte til en kæde med egen fabrik. På nuværende tidspunkt er der en salon i Lund og en salon i Malmø med sammenlagt tolv ansatte frisører og et antal elever. Begge saloner er certificerede af Grøn Salon.

“Vi har verdens sjoveste job, og vi griner meget på arbejdet uanset alder. En dag hver uge arbejder vi som frisører og har det sjovt med vores fantastiske piger i salonerne. De andre dage er vi på fabrikken, hvor vi også har kontor”.

I 2014 modtog BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter.  

BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, det er muligt. 

Håndlavede økologiske produkter 
I 2014 fik BRUNS frisører Lunds kommunes miljøpris. Derfra var det et naturligt skridt at begynde at udvikle egne og håndlavede, økologiske hårplejeprodukter. Alle produkter er håndlavede efter egne opskrifter i små mængder. I dag består serien af 14 produkter, blandt andet forskellige slags shampoo, balsam, saltvandsspray, deodoranter og den prisvindende hårsufflé.

“At være frisør indebærer at man bruger flere timer om ugen på at blande, håndtere og indånde kemikalier. Produkter med navnet BRUNS forpligter. Som certificerede Grønne Frisører, stiller vi høje krav til vores arbejdsmiljø, hvilket indebærer, at vi arbejder uden skadelige og allergifremkaldende kemikalier”.

Sammen arbejder de hårdt for at skabe et så sundt arbejdsmiljø som muligt for frisører, kunder og miljøet.

“Vi er unikke, da vi altid producerer en søster til vores produkter uden duft. Disse duftfrie produkter er altid certificerede af Allergy Certified, der er en allergicertificering med strenge krav. Vi mærker en stigende efterspørgsel på duftfrie produkter, og det er skønt at kunne tilbyde det”.

I dag består BRUNS produktserie af 14 forskellige produkter.

Udviklingen af endnu flere miljøvenlige produkter er i fuld gang. 

BRUNS laver altid en søster uden duft til deres produkter. Disse duftfrie produkter er altid certificeret af Allergy Certified. 

Kraftig vækst
Udviklingen af flere miljøvenlige produkter er i fuld gang, og mærket vokser, særligt takket være en engageret og dedikeret kundekreds.

“Med stor glæde ser vi, at interessen for hårpleje uden skadelige kemikalier øges. Det er utrolig sjovt. Som certificeret Grøn Frisør ved vi, at man som frisør kan efterkomme samme resultat som en traditionel frisør. Det er heller ikke kun grønne frisører, der køber produktserien, flere og flere “traditionelle” frisører er interesserede i grønne produkter”.

I løbet af året planlægges yderligere ti produkter, blandt andet forskellige slags voks og en hårkur. BRUNS products indeholder kun naturlige ingredienser og er økologiske så længe, der er muligt. I dag kan BRUNS products købes i forskellige saloner, webshops samt i Spanien. Målet er at nå ud til flere udenfor Sveriges grænser.

ANNONCE