Annonce

Brands4Hair

Brands4Hair
9. februar 2018 Ida Holmström
Brands4Hair

18. februar 2018

Brands4Hair

Brands4Hair så dagens lys for ti år siden. I dag tilbyder de deres kunder et bredt sortiment af varer af velkendte brands, heriblandt saloninventar og tilbehør.

Brands4hair er leverandør på det danske marked og tilbyder frisørerne en mere fleksibel, billigere og tidsbesparende måde at foretage deres indkøb på. I dag kan frisøren handle online på deres webshop www.brands4hair.dk hele døgnet, ringe til deres call-center eller besøg dem i deres 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København. Her kan kunden se, dufte/prøve og blive inspireret. Der er altid mulighed for at blive tilbudt teknisk rådgivning, enten via deres egne frisører eller via nogle af deres samarbejdspartner, heriblandt Wella og L’Oréal.

Brands4Hair

Brands4Hair har fået muligheden for at tilbyde kurser og shows i deres nye lokaler. 

Brands4Hair forsøger hele tiden at tilbyde mere for pengene. De har sågar sloganet, ”Vi giver mere for pengene”. Det kan være i form af pris, gaver, service, rejse events eller at lade frisører blive inspireret til deres shows. Siden de flyttede til deres nye lokaler på Vibevej/Glentevej, har de fået flere muligheder end tidligere. Det har bla. åbnet døren for, at de nu kan tilbyde kursus og shows til frisørerne, bla. med deres to eksklusive brands fra Schweiz; Tailors Grooming og Trinity Haircare. Her har de fået aftaler i stand med flere velkendte frisører i branchen som stiller op for at inspirere frisørerne, og prisen for deltagelsen er her kun symbolsk, da de mener at desto mere frisøren får med hjem af værktøjer til at dygtiggøre sig desto bedre lønner det sig i sidste ende som en loyal og trofast kunde fremover.

Brands4Hair

Brands4Hair kan tilbyde to særligt eksklusive brands, nemlig Trinity Haircare og Tailors Grooming.

Brands4Hair så dagens lys for ca. ti år siden. Oprindeligt hed firmaet All4hair, men skiftede navnet for ca. tre år siden til Brands4Hair. De tilbyder stadig det, som de startede med – nemlig et bredt varesortiment bestående af mange velkendte brands, salon inventar, møbler, sakse, kamme og mere til. Frisøren kan helt enkelt handle størstedelen af sine indkøb et sted. Derudover kan frisøren frit vælge, om de ville købe stykvis, blande, mikse eller splitte kolli op på kryds og tværs af mærker.

Brands4Hair

Firmaets undervisningslokale.

Siden de startede for ca. ti år siden, er de vokset stødt, og i dag har de en stor kundedatabase med de fleste af de danske registrerede frisører, hvor hovedparten repræsenterer små- eller mellemstore saloner, der netop ønsker den fleksible og hurtige service. Den typiske leveringstid er fra dag til dag og selvfølgelig noget lavere prisniveau – typisk 20% eller mere, tilbyder de.

Brands4Hair sender brochure ud flere gange om året, nu med Hair Magazine blad som indstik, så hold øje med den eller ring til deres call-center. Eller endnu bedre tag forbi dem og se deres udvalg, hvis muligheden er til det.

Kontaktoplysninger:

Brands4Hair
Hørkær 28 (stuen)
2730 Herlev
Tlf. 44 66 44 40
www.brands4hair.dk