Annonce

“Fucked up hair” – alt om krøller og fald i håret

“Fucked up hair” – alt om krøller og fald i håret
7. august 2019 Dina Boysen
"Fucked up hair" af Belinda Hildebrandt

07. august 2019

“Fucked up hair” – den første europæiske bog om krøller og fald i håret

Tekst: Belinda Hildebrandt
Foto: Henrik Hildebrandt

Belinda Hildebrandt har selv hele sit liv været nysgerrig på hår – især krøller og fald. Hun har gennem sit længe virke som frisør gjort erfaringer i praksis og indsamlet informationer igennem en årrække fra kunder og netværk. “Fucked up hair” er blevet til på opfordring fra utallige kunder, som fortvivlet har søgt hjælp hos diverse frisører samt internettet.

I dag er det trendy – især blandt de unge – at have krøller og fald i håret. Det helt glatte, nærmest “kunstige” hår, som har præget gadebilledet i de seneste årtier, er mere eller mindre yt – det er hipt at have et mere naturligt look.

Nu har Belinda Hildebrandt lavet en bog om krøller og fald i håret i tæt samarbejde med fotografen Henrik Hildebrandt.

“Jeg har kaldt bogen “Fucked up hair”, og alle som har bølger og krøller kan nikke genkendende til titlen – de ved alle sammen, hvad det vil sige at have en dårlig hårdag”, udtaler Belinda Hildebrandt.

“Jeg har en veludviklet faglig stolthed og synes, det er min pligt at støtte op om alle mine kunders behov. Jeg er frustreret over alle de vage og forkerte informationer som mennesker med fald og krøller mødes af. Mange mennesker ved ikke, at deres hår har fald, fordi en del frisører ganske enkelt ikke ved, hvordan de skal aflæse det – og de få som ved det, glemmer tit at oplyse kunderne om det”.

“Fucked up hair” er den første europæiske bog med decideret fokus på krøller og fald i håret. Bogen kan nu fås på Belinda Hildebrandt hjemmeside eller forretning. Find mere information her.

ANNONCE