Annonce

Blink+Go præsenterer Nouveau Lashes øjenvipper

Blink+Go præsenterer Nouveau Lashes øjenvipper
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com
beauty center

08. marts 2016

Tilbyd dine kunder forførende øjenvipper mens de venter

 

Hvilken salon vil ikke gerne tjene endnu flere penge og få flere kunder? Netop nu er der mulighed for det, ved at tilbyde dine kunder forførende øjenvipper fra Nouveau Lashes. I dag skal alting gå stærk og kunderne kræver hurtigere, bedre og sjovere løsninger. Netop dette er tankegangen bag Blink+Go™, som er et spændende nyt brand fra Nouveau Lashes. Blink+Go™ er den ultimative måde at opnå længere, tykkere og mere forførende øjenvipper.

Tilbyd dine kunder dette produkt, som kan påsættes, mens de alligevel venter på at hårfarven eller permanenten skal virke. På bare 20 minutter forvandles øjenvipper med kraftige, luksuriøse vipper, og resultatet er et sensationelt look. Blink+Go™ øjenvipper holder hele to uger og er ekstremt alsidige. De fås både i neutrale, farverige og unikke designer-vipper. De fås desuden også til de nederste vipper for et mere forførende look.

Vil du lære, hvordan man påsætter Blink+Go™ og dermed have mulighed for at tilbyde dine kunder en ekstra service, så book et konsulentbesøg hos The Lab Hair Spa på tlf.: 88 82 70 71

Se mere om Blink+Go™ på www.blinkandgo.co.uk

ANNONCE