Annonce

Benjamin Martin styrer stylingen

Benjamin Martin styrer stylingen
21. januar 2019 Cecilia Lindahl

21. januar 2019

Benjamin Martin styrer stylingen

Markedet bugner af kreative klippe- og farvetekniske kurser, som de fleste frisører køber via deres produktleverandører, men hvad med styling?

Styling både tiltrækker og forskrækker mange frisører. Tiltrækker fordi, når styling er veludført, ender resultatet æstetisk for øjet, men forskrækker fordi, det er en del af branchen, der til tider nedprioriteres, med mindre man har været konkurrencefrisør. Især her i Norden.

I Sydeuropa, Latinamerika og USA styles der mere – ikke bare i salonerne, for det er nemlig også en større del af folks egen daglige rutine. Derfor skal frisørerne ikke bare kunne udføre teknikkerne selv, de skal også kunne lære det fra sig til kunderne og dele den information, der følger med. Beauty-blogs, YouTube’s how-to-videos, Pintrest og Instagram er også med til at øge behovet nu for god styling.

Se også: Benjamin Beauty & Business

De fleste kender Benjamin Martin, Danmarks førende Beauty Business Coach og Hair Magazines klummeskriver, som inspirerende foredragsholder eller som gæste-stylist ved inspirationsaftener rundt omkring i landet, men nogle kender måske ikke til hans virke med editorial styling?

Benjamin Martin afholder hvert år stylingseminarer på tre niveauer; Foundation, Advanced & Master. Seminarerne er 1-dagsseminarer (Master dog 2), hvor der undervises i alt fra korrekt produktvalg, påføring og anvendelse. Vådt hår- og tørt hårstylingteknikker, setting og fiksering, og ikke mindst re-styling, som er et helt kapitel for sig selv.

”Når man har lært sig de fundamentale teknikker, kan man tage styling til næste niveau” siger Benjamin Martin. ”Her handler det om at træne sine øjne og sætte sig selv op til succes. Man skal kende de principper og elementer, der findes til at style hår. Forstå anvendelsen af dem og hvad, det betyder for ens succes, når de interagerer med hinanden på den bedst mulige måde”.

Benjamin Martin har mere end 15 år bag sig med uddannelse og videreuddannelse af frisører og har undervist og lavet shows globalt. Han har stylet på tv-produktioner, på foto-shoots og har haft virke ved fashion week shows i såvel København som i New York.

Se også: Benjamin Martin: “Ja, så kan du lidt igen”

”Når man kommer på Master-niveau, kan man begynde at udvikle sine evner til at samarbejde med en potentiel booker, en caster, med modellen – og ikke mindst med fotografen”, fortæller Benjamin Martin og fortsætter: ”Den spændende modeverden og editorial fashion styling er noget, mange gerne vil arbejde med og vide mere om, og mine kurser er absolut velegnede til det, men den viden og de teknikker, man lærer, kan bestemt også anvendes i hverdagen på salonkunder”.

”Jeg elsker at arbejde med styling – på alle niveauer i branchen. Fra de nysgerrige og eventyrlystne elever, til erfarne topnavne, der har lyst til ny inspiration”, slutter Benjamin Martin af med et smil.

Man kan holde sig opdateret på Benjamin Martins kurser på www.benjaminmartin.dk

ANNONCE