Annonce

Benjamin beauty & business

Benjamin beauty & business
16. september 2018 bal@freemindsmedia.com

16. september 2018

Benjamin beauty & business

Hair Magazine giver her sine læsere en eksklusiv chance for at kigge med på en spændende uges agenda med mange forskellige opgaver hos Danmarks førende Beauty Business Coach og Hair Magazines egen klummeskribent Benjamin Martin.

Her får du et eksklusivt indblik i en uge i Benjamin Martins liv
Her får du et eksklusivt indblik i en uge i Benjamin Martins liv.

Mandag: TV- og fotoshoot

Altid mandagsfri fra salonen med mindre der afholdes seminarer fra det online seminarprogram.

Klokken 08.00: Starter med filmoptagelser for TV3 – makeover på 6 mænd til efterårets nye tv-dokumentarserie ”Vi er bare mænd”. Programvært er Silas Holst, som er en privat ven gennem mange år. En dejlig mulighed for to venner at arbejde sammen professionelt, her assisteret af to trofaste hjælpere gennem årene; Nicolai Mangor og Trine Brødholt, samt Creademics Clara Alma.

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Klokken 12.00: Videre til fotoshoot på to step by steps til Hair Magazines næste to udgaver – glæd jer! Bag kameraet er den gode Claus Peuckert, mens dygtige Nina Larsen står for makeup på modellerne Hansine & Fransiska.

Klokken 19.00: It’s a wrap – nu middag med Nina Larsen hjemme på Frederiksberg med benene oppe, iskold hvidvin i glassene og sladder ad libitum.

Læs også: Benjamin Martin: “Drikkepenge? Du milde kineser”

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Tirsdag – Coaching og dansedag

Klokken 10: Starter denne dag med det kreative team hos Stuhr Interschool på Vesterbrogade i København. En dejlig gruppe af unge talenter at arbejde med og samtidigt hyggeligt at være tilbage hvor københavner-karrieren startede for snart 20 år siden.

Benjamin beauty & business

Klokken 18: Tre timers varm og svedig latindanseundervisning. Som tidligere elitedanser og med professionel træner-/dommeruddannelse er det en gave at få lov til stadig at arbejde med dans i fritiden samt udvikle de danske danseskolers fremtidige elite. Når man er på dansegulvet, glemmer man alt andet i hverdagen og fyrer den maks af.

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Onsdag – Møder og foredrag

Klokken 10: Starter dagen på Café Victor i København til kaffe og croissanter med Marcelklubbens præsident Yvonne Hemming. Dejligt at mødes igen og få diskuteret et par spændende opgaver for efteråret 2018 og foråret 2019.

Klokken 13: Frokostmøde med Victor Moreno fra GOLD angående det store GOLD-event i Cirkusbygningen den 21. oktober, som han og Marco Merie står for. Masser af detaljer bliver tilpasset, så alt indhold kommer til at gå op i en højere enhed – koreografisk og visuelt.

Klokken 17: Turen går til Sorø, hvor fagforbundet DOFK har inviteret mig til at holde foredrag og retorik, konsultation og kundepsykologi. Glæder mig til at fyre foredraget “Bakkesnagvendt” af og forhåbentlig inspirer maksimalt til større succes i salonerne.

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Torsdag – Ny booking, salondag og masser af mænd

Klokken 8: Telefonmorgenmøde med Kim fra LT Haircare Brands angående en showaften, han ønsker at booke mig til. Alt praktisk vendes, og bookingen bekræftes. Glæder mig til at inspirere en aften i min hjemby. På vej til salonen hører jeg del 2 af podcasten HairButchers portræt af mig. Tænk at være en hel episode bagud med sig selv.

Klokken 13: 5 timer med kunder i salon Creademic, hvorefter turen går til L’Oréal på Havneholmen.

Klokken 19: Jeg er gæstespeaker ved den danske lancering af serien House 99 by -David Beckham. Serien er total grooming til mænd; skin care, shaving og hair care. Jeg fortæller også om beauty trends og konsultationsteknik for mænd og sørger da også lige for at mine tre medbragte modelvenner Anders, Stefan og Allan ser 100% lækre ud i hud og hår til aftenen.

Læs også: Benjamin Martin: Høj(t) på den grønne gren?

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Fredag – Salondag

Klokken 10: Starter dagen med kunder på Salon Creademic frem til klokken 18. En fuldt booket dag med klip, farve og styling blandt andet med fornøjelsen af et besøg af Frederik, som jeg har kendt, siden han var helt lille. En sej ny YouTuber og tidligere Danmarks yngste DJ – nu med nyt cool hår.

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Lørdag – Med Wella i Oslo

Klokken 10.30: Take-off med Norwegian hvor Wella Norge har inviteret mig til at være scenevært i forbindelse med deres store event A World in Color. Opgaven som konferencier er at kæde indslag som norsk Trend Vision finale sammen med shows fra blandt andre Darren Ambrose fra London.

Klokken 02: Eventet er slut, og sengen venter på Hotel Grims Grenka.

Benjamin beauty & businessBenjamin beauty & business

Benjamin beauty & business

Søndag – Familie og afslapning 

Klokken 15: Jeg lander i Kastrup og bliver modtaget af min bror og hans familie, der er klar til eftermiddagshygge og kaffe hos onkel Binnimin, som Klara på 2 og Andreas på 5 siger det.

Aftenen står på single sofa-afslapning, fine pizza cuisine fra Just Eat, en pakke snøfler, mens Netflix kører for fuld drøn.Mobilen ryger på “do not disturb”.

I morgen har jeg fri og kan sove, til jeg vågner helt af mig selv.

Tekst & foto: Benjamin Martin

Benjamin beauty & business


Du kan se mere til Benjamin Martins liv på hans Instagram her eller læse mere om hans seminarprogram her!ANNONCE