Annonce

Aveda x New York Fashion Week SS20

Aveda x New York Fashion Week SS20
13. september 2019 Dina Boysen
Aveda x New York Fashion Week SS20

13. september 2019

Aveda x New York Fashion Week SS20

Tekst: Aveda & Lea Petrine (Dina Boysen red.)
Foto: Aveda

New York Fashion Week SS20 er i fuld gang og modeentusiaster fra hele verden samles i byen, der aldrig sover, for at se, hvad næste sæson har at byde på. Aveda har stået for stylingen til flere shows. For et vellykket runway show er hår et vigtigt element, som skal fremhæve, komplimentere og afspejle kollektionen. Her kan du se billeder og læse om, hvordan Aveda har skabt hårlooks under modeugen.

3.1 Phillip Lim SS20

– Hår af Gary Gill for Aveda.

Hårets look skulle have et subtilt og elegant, men samtidig et koldt og moderne udtryk, der fremhævede hver models naturlige tekstur.

Alle modellerne fik hver deres perfekte midterskilning. 

For at skabe dette look, startede Gary Gill med at lave en perfekt midterskilning på hver model, for derefter at fugte håret med vand, så det blev klar til styling.

Han anvendte en smule Aveda Phomollient Styling Foam, før han begyndte at føntørre dele af håret på hver side af skilningen, for at sikre at håret holdt sig fladt langs hovedet og bag ørerne.

For tekstur og for at få hårets naturlige volume frem, brugte han Aveda Pure Abundance Style Prep og Aveda Texture Tonic, og føntørrede håret for at holde looket på plads.

Da håret var færdigt, sprayede Gary Aveda Control Force Firm Hold Hairspray på.

Hver models naturlige hårstruktur skulle fremhæves.

Håret blev føntørret for at sikre sig, at det holdt sig på plads. 

Chiara Boni SS20

– Hår af Guest Artist Jon Reyman for Aveda.

Håret skulle komplimentere western-temaet til tøjkollektionen. Frisuren var løs og minimalistisk med tre-strenget fletning og bød på et poleret men naturligt look, der kan bruges både på catwalken, men også af enhver udenfor.

For at skabe dette fine look, starte Jon Reyman med at forberede håret med Aveda Volumizing Tonic for at give volume og glans.

Derefter delte han håret i midten og samlede det til en lav hestehale og lavede en enkel tre-strenget fletning.

Til de modeller, der havde brug for et ekstra boost, brugte han Aveda Shampure Dry Shampoo fra midten til enderne, før han flettede håret.

Fletningerne passede perfekt til Chiara Bonis western-inspirerede kollektion. 

Tibi SS20

– Hår af Guest Artist Frank Rizzieri for Aveda.

Tøjkollektionen bestod af mange forskellige stoffer og teksturer – det skulle afspejles i håret. Derfor er hårets tekstur en konstrast af en stram og våd midterskilning på toppen af hovedet og af tørt, naturligt bølget hår i enden.

Håret blev glattet ud på hver side af skilningen og samlet bag ørerne.

For at skabe dette hårlook, startede Frank Rizzieri med at føntørre bølger og tekstur ud af håret fra toppen af hovedet ved at fugte håret samt bruge Aveda Speed of Light Blow Dry Accelerator Spray for hurtig tørring og glans.

Derefter anvendte han Aveda Thickening Tonic på bagsiden og i enderne af håret for øget volume og tekstur, og så delte han hver models hår i deres naturlige skilning.

Herfra brugte Frank Aveda Brilliant Retexturing Gel og glattede hver side af skilningen ud og samlede håret bag ørerne.

Så tilførte han Aveda Pure Abundance Hair Potion på bagsiden og enderne for en endnu mere dry-looking tekstur.

For at være sikker på, at frisuren holdt sig på plads, afsluttede han med at spraye Aveda Control Force og Air Control på.

Kontrasten mellem stramt og vådt hår, og tørt og naturligt bølget hår, var udgangspunktet for hårstylingen.

Ulla Johnson SS20

– Hår af Guest Artist Bob Recine for Aveda.

Håret skulle være enkelt, legende og ungdommeligt med rope braids, der skulle repræsentere designerens forkærlighed for godt håndværk.

Undervejs i stylingen blev håret kæmmet fint til en våd “lige-ud-fra-brusebadet”-look. 

For at skabe dette hårlook, startede Bob Recine med at lave en perfekt, centreret midterskilning på hver model. Så brugte han Aveda Phomollient Styling Foam for at give et “lige-ud-af-brusebadet”-look.

Han kæmmede produktet gennem håret med en fine-tooth kam, derefter glattede han håret stramt i en hestehale og begyndte på fletningen.

Fletningerne lavede han ved at dele håret i to og vride hver del i hver sin retning, samtidigt med at han snurrede dem i hver sin retning om hinanden.

Han fortsatte med at bruge mere Phomollient eller Aveda Air Control Hair Spray undervejs og afslutningsvis for at sikre et godt hold og ingen løse ender.

Aveda Phomollient Styling Foam blev brugt for at sikre at frisuren holdt sig på plads. 

ANNONCE