Annonce

AMERICAN CREW METHOD 1 & 2 og REVLON COLOR WEEKEND

AMERICAN CREW METHOD 1 & 2 og REVLON COLOR WEEKEND
31. august 2016 bal@freemindsmedia.com

31. august 2016

American Crew Method 1 & 2 og Revlon Color Weekend

Tilmeld dig American Crew Method 1 og 2 eller Revlon Color Weekend

Udvikling gør hverdagen mere spændende

”Nøglen til din succes ligger i dine hænder”. Det siger Jennie Hörstedt, der er Education Manager for Skandinavien hos Revlon. Netop derfor har man også sammensat et kursusprogram til efteråret, der rummer brugbare og kreative kurser, der udvikler frisørerne både kunstnerisk og forretningsmæssigt. ”Efterårets kurser tilbyder stor variation og fleksibilitet. Nogle kurser kan holdes i din salon, mens andre gør sig bedst på vores studie i Gøteborg eller på kursussteder rundt omkring i Danmark”, lyder det fra Jennie Hörstedt.

American Crew Method 1 & 2

På efterårets kursusprogram findes bl.a. American Crews Method 1 og 2 kurser, hvor American Crew All Star Henny Aslak er blandt underviserne. ”Method kurserne er ikke trendkurser. Derimod er det kurser, hvor frisørerne kan bruge det de lærer igennem resten af deres karriere”, fortæller Henny Aslak.

På Method1 kurserne lærer man det grundlæggende; de teknikker, der skal til for at bygge en god, maskulin form op. ”Vi giver kursisterne de værktøjer, der skal til, for at de kan skabe en maskulin, flot frisure med en cool form, hver gang de klipper”.

Method 1 er for alle frisører. Alt fra nyuddannede og elever, der skal have teknikkerne på plads fra begyndelsen, til trænede frisører, der bare føler, de har behov for at genopfriske de maskuline teknikker.

På Method 2 kurserne arbejdes i højere grad med strukturerne og bevægelserne i håret, så man i højere grad kan få håret til at gøre præcis det, man ønsker. ”Man skal have Method 1 for at gå videre til Method 2”, fortæller Henny. ”Det er et kursus, hvor man for alvor får en forståelse for, hvordan man gribe klippeteknikkerne an og skaber maskuline former frem for feminine”.

Begge kurser varer tre dage, og er som sagt for alle, der skal have børstet teknikkerne af, og som måske skal have lagt gamle uvaner på hylden. De første to dage arbejdes der på dukkehoveder, indtil alle teknikkerne er helt inde under huden, og på tredje dagen skal de nye værktøjer, man har fået med i bagagen, prøves af på rigtige modeller. ”American Crew Method kurserne er super gennemarbejdede, og pengene er givet rigtig godt ud”, lyder det fra Henny, der også fortæller, at man løbende kører inspirations- og trendaftener, hvor frisørerne kan se det seneste nye indenfor herrehår og få god inspiration med hjem til salonerne.

Tilmeld dig American Crew Method 1 og 2 eller Revlon Color Weekend

Color Weekend

Når Revlon holder Color Weekend er det ikke mændene, men farverne, der er i fokus. ”Det handler i høj grad om at genopfriske det, man i forvejen vidste om farver, og ikke mindst om videreudvikling”, fortæller Martine Martinsen, der er tekniker hos Revlon, og som bl.a. underviser på Color Weekend.

Udvikling og kreativ inspiration gør hverdagen i salonen både sjovere og mere spændende. Netop derfor har Revlon sammensat et kursusprogram omhandlende både herre- og damehår, og hvor deltagerne dels får masser af tekniske værktøjer med hjem i bagagen og dels får masser af inspiration til at arbejde kreativt med kundernes hår.


”Vi kommer til at nørde”, siger hun. Der arbejdes med lysningsskalaer og komplementærfarver, og i det hele taget går man de farveteorier, som alle frisører har lært på skolen på et tidspunkt, grundigt igennem.

Kurset strækker sig over en weekend, og begge dage indledes med teori og efter en god frokost arbejdes der på ”live” modeller om eftermiddagen. ”Modellerne ligner dem, der kommer ind i salonen med alt fra hjemmefarvet hår til afbleget hår og rødt hår, sort hår, der skal farves lyst og mange andre scenarier”, fortæller Martine. Ideen er naturligvis, at man forsøger at løse opgaverne på bedst mulig vis.

”Frisørerne får virkelig meget viden med hjem i rygsækken. Kurserne er kun for otte personer, så alle kommer til, og alle får helt styr på farverne”, siger Martine og tilføjer, at det dog kræver det, at man har prøvet at arbejde med Revlons farver før.

Inspiration og trend

Revlons skandinaviske team præsenterer to gange om året den internationale kollektion fra Revlon Professional. Kollektionerne er udviklet sammen med WGSN, som er verdens største trendbureau, og bearbejdet af Revlons skandinaviske team.

”Trenden omsætter vi til et inspirerende show, som vi tolker ud fra en skandinavisk synsvinkel, netop for at give frisørerne masser af inspiration med hjem til salonen”, fortæller Martine Martinsen. ”Vi skaber tre farver, tre klipninger og tre stylinger, og så er håbet, at frisørerne tager inspirationen med hjem og videreudvikler den, så det harmonerer med deres salon og deres kunder”, lyder det fra Martine, der tror på, at vi kommer til at se flere kraftigere farver og lidt mere edgy looks. Når hun præsenterer trenden i det jyske sker det med to freelancefrisører på scenen, der bl.a. viser, hvordan de tvister trenden, så den matcher deres saloner. På Fyn og Sjælland går Martine på scenen med Kenny Aleksandr, der viser sin fortolkning af trenden. ”Mit håb er, at frisørerne, der ser vores bud på trenden, får sat nogle kreative tanker i gang, og at de tager det med tilbage til deres saloner. Og for kunderne er der jo ikke noget bedre end en frisør der siger: ”Jeg har lige været på inspirationskursus, og jeg tænkte lige på dig, da jeg så denne farve eller det pandehår…”, slutter Martine Martinsen.

Ud over de nævnte kurser holdes også 360 grader Education 1- 4, som er et kursus udviklet af det internationale team fra Revlon Professional. Det indeholder fi re forskellige niveauer: Style, evolution, advanced og master level. Der holdes 360 grader Premium Education Method, der handler om at udfordre dine basiskundskaber i klippe- og farveteknik, samt farvekurser og kollektionstræning i salonen.
ANNONCE