Annonce

Alle vil finde den rette

Alle vil finde den rette
18. december 2018 Cecilia Lindahl

18. december 2018

Alle vil finde den rette

Tekst: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann Red.)

Det er ikke altid let at finde drømmejobbet, og ligeså svært kan det være at finde den perfekte medarbejder. Jobportalen Frisørjob gør det lettere for frisører og andre professionelle i skønhedsbranchen, der søger ”the perfect match”.

Frisørjob er, som navnet antyder, en digital jobportal, der henvender sig til frisør- og skønhedsbranchen. Anders Sørensen, der er kommercielt ansvarlig for Frisørjob, har stor erfaring med rekruttering inden for frisørbranchen.

”Vi har gennem de sidste ti år specialiseret os i jobformidling i branchen og har hjulpet et hav af personer med at finde det helt rette match. Vi har opbygget en særdeles høj kendskabsgrad, et godt og solidt netværk af samarbejdspartnere, og vores nordiske rækkevidde er usammenlignelig i branchen”, fortæller Anders Sørensen.

Ikke en normal jobportal
Frisørjob udskiller sig fra mængden af jobportaler ved udelukkende at fokusere på frisør- og skønhedsbranchen. Gennem Frisørjobs mange forskellige kanaler og samarbejdspartnere har du, der rekrutterer, mulighed for målrettet at nå ud til tusindvis af potentielle medarbejdere – både de, der aktivt søger arbejde, men også de, der allerede har et job men kunne tænke sig at skifte. Dette øger antallet af ansøgninger og, i mange tilfælde, også kvaliteten på ansøgningerne.

Som jobsøgende i branchen gør Frisørjob processen lettere ved at samle netop dét, som du er interesseret i, på ét sted – uanset om du vil leje en stol, købe en salon eller finde en stilling.

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!

ANNONCE