Annonce

Årets sidste udgave lander snart hos dig!

Årets sidste udgave lander snart hos dig!
28. november 2018 bal@freemindsmedia.com

28. november 2018

Årets sidste udgave lander snart hos dig!

Der har været fuld drøn på det sidste stykke tid, og NU kan vi endelig fortælle, at årets sidste udgave af Hair Magazine snart er på vej med posten til dig! Læs her, hvad du kan glæde dig til at læse om i decemberudgaven.

Årets sidste udgave lander snart hos dig!

Også i denne udgave kan vi præsentere dig for en masse spændende interviews og læsning. Mariann Klein Ivandóttir trives bedst på Færøerne, hvor hun kommer fra, men føler sig også hjemme både i København og Paris – og så har hun agenturet på Balmain i Danmark og er Art Director for Intercoiffure Danmark. Læs det spændende interview med den seje powerwoman i denne udgave. Derudover har vi kigget forbi de fire gutter i Barberen i Vognmagergade for at få en status på det hele, vi har talt med fire internationale eksperter om deres syn på farve netop nu, vi tager et kig på Madonnas hårstil gennem tiden, og så har vi selvfølgelig mere nyt om Nordic Hair Awards. Som altid har vi også været til en masse spændende events og shows, som du også kan læse alt om!  

Vi håber, at du vil nyde årets sidste udgave, og at du får en glædelig jul og et godt nytår – vi vender stærkt tilbage med nye udgaver af Hair Magazine i 2019!

Psst… Modtager du ikke Hair Magazine? Send os en email på hello@freemindsmedia.com, hvis du ønsker, at Hair Magazine også havner i din salon.


ANNONCE