Annonce

Årets danske hårstylist kåret ved DANSK Fashion Awards 2012

Årets danske hårstylist kåret ved DANSK Fashion Awards 2012
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Årets danske hårstylist kåret ved DANSK Fashion Awards 2012

Torsdag den 10. maj 2012 blev sløret løftet for vinderne i hver af de 15 kategorier opstillet til DANSK Fashion Awards 2012. Den store galla aften blev afholdt på Ny Carlsberg Glyptoteket, hvor Lene Nystrøm var årets værtinde, sammen med værterne Kim Grenaa og Uffe Buchard.

Vinderen i kategorien Årets danske hårstylist ved DANSK Fashion Awards 2012 blev freelancer Mette Thorsgaard.

Årets danske hårstylist
Kategorien fokuserer på danske hårstylister, der tør eksperimentere og løfte håndværket til et nyt niveau samtidig med, at de udviser ekspertise inden for fagets tekniske facetter.

Mette Thorsgaard
Mette Thorsgaard startede op i frisørbranchen i det vestjyske i en alder af 15 år, og brugte her 4 år af sin læretid. Derefter gav en tur til Odense hende makeup artist uddannelsen med i rygsækken – og så videre mod Kbh. Her startede hun hos GunBritt og efter nogle gode og lærerige år, hoppede Mette ud på egne ben som freelance.

Selvom Mette både er uddannet frisør og makeupartist og er dygtig til begge ting, er det hår-delen hun har valgt at satse på, når det selvfølgelig er muligt at vælge.

Efter kun 2 år i branchen som freelance, har Mette opnået fantastiske resultater, samt været rundt om adskillige jobs – lige fra forsider og editorials i DANSK, Eurowoman, Euroman, Cover, Cover MAN, ELLE og Costume til kampagner for Selected, Veromoda, Vila, Soaked in luxery etc. Derudover har Mette Thorsgaard haft sit arbejde i udenlandske magasiner samt lavet shows under modeugen.

Ud over Mette Thorsgaard var også Nicci Welsh og Joekim Nielsen nomineret i kategorien Årets danske hårstylist 2012.


ANNONCE