Annonce

50 % rabat på italienske hårfarver den næste måned

50 % rabat på italienske hårfarver den næste måned
28. februar 2014 bal@freemindsmedia.com

28. februar 2014

Italienske farver til danske frisører – med 50 % rabat den næste måned

 

Med et gedigent tilbud vil den danske importør af Inebrya hårprodukter, be-delicious ApS, nu slå det italienske navn fast hos de danske frisører én gang for alle.

Administrerende direktør i be-delicious ApS, Charlotte B. Rosenstand, fortæller til Hair Magazine:
”Inebrya er et meget kendt og – ikke mindst – anerkendt frisør brand i store dele af verden. Særligt deres store program i hårfarver med hele 89 farver er meget udbredt i det sydlige Europa og i USA. Men i Danmark er det endnu kun få frisører, der har taget farverne til sig. Og det vil vi nu sammen med Inebrya gøre noget ved med en introduktionsrabat, der nok skal vække en vis interesse”.

50 % rabat på hårfarver til og med 20. juli 2009

Samtlige frisørfarver og tilbehør tilbydes til danske frisører helt frem til 20. juli 2009 med en introduktionsrabat på hele 50 %.

”Det er en dramatisk rabat, det ved vi godt. Men vi ønsker ganske enkelt at få danske frisører til at prøve produkterne, som kvalitetsmæssigt ligger i den absolutte top. Og at farverne er uden parabener, mener vi, er en ekstra god årsag til at benytte dem. Og absolut en god markedsføringsparameter for frisørsalonerne i en tid, hvor der er stadigt mere fokus på netop parabener”, fortæller Charlotte B. Rosenstand.

Dag til dag levering af alle hårprodukter

Konceptet bag be-delicious ApS er ganske enkelt. Frisører kan oprette sig som en gros kunder på adressen www.bd-store.dk/opret, og i løbet af få timer får de så et login, der giver adgang til indkøb af samtlige frisørprodukter til særdeles attraktive priser. Produkterne er – udover de meget omfattende videresalgsprodukter fra Inebrya – også hair extensions med clips-on og med tape samt en række hestehaler (pony tails) etc.

Alle frisører har samme lave en gros priser på frisørprodukter uanset ordrestørrelse – og alle ordrer indkommet inden klokken 13 ekspederes med garanti samme dag. I princippet er det således muligt for frisørsaloner at undgå et dyrt lager, da der ingen krav er om mindste køb.

Særlig prøvepakke med hårfarver

De frisører, der gerne vil afprøve før et skifte, kan vælge en lille introduktionspakke med udvalgte farver og emulsioner til en meget lav pris, så man kan prøve farverne af, inden en større ordre placeres – evt. på den komplette farvepakke med farvekort etc., der også er en del af sortimentet.

Se mere om dette på www.bd-store.dk – og bemærk, at frisørprodukterne kun er tilgængelige efter login

For yderligere information kontakt

be-delicious ApS
Roldvej 94
9610 Nørager
Teleon +45 24 22 14 40


ANNONCE