Annonce

50 års jubilæumsfestival med Toni&Guy og ICON Hairspa

50 års jubilæumsfestival med Toni&Guy og ICON Hairspa
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

50 års jubilæumsfestival med Toni&Guy og ICON Hairspa

ICON Hairspa var sammen med 110 danske frisører med til fejre Toni&Guy’s 50 års jubilæumsshow i Knebworth Park nord for London. Et GIGANTISK arrangement med store internationale topartister og næsten 100 modeller, som var præsenteret på den ekstravagante catwalk. Et show, hvor Toni&Guy præsenterede den nyeste hårmode i form af utallige klipninger og farvninger.

Et 50 års jubilæum må siges at være noget af en begivenhed. Men helt specielt er det dog, at en privatejet frisørkæde samt produktfirma (som stadig er privatejet af den samme velrenommerede frisør ”Toni Mascolo”), må siges, at være lidt af en begivenhed. Toni Mascolo er nemlig én af de to legendariske frisører som startede frisørkæden Toni&Guy helt tilbage i 1963.

Toni&Guy 50år show

Toni&Guy afholder hvert år deres Mainstage Show, hvor de vanen tro frigiver deres årlige kollektion. I år havde Toni&Guy så valgt, at lade Mainstage Showet danne rammen om jubilæumsshowet, hvilket blev en stor succes!

Toni&Guy jubilæumshow
Den nye 50/50 kollektion fra Toni&Guy.

Jubilæumsarrangementet var blandt andet inspireret af de forskellige hårtrends der har hersket i modebilledet gennem de sidste 50 år, samt af de traditioner, der hører en festival til. Ud af de forskellige temaer blev der skabt nogle ikoniske catwalklooks med smukke avantgarde opsætninger.

Den nye kollektion ”50/50” fra Toni&Guy blev tilligemed præsenteret ved Mainstage showet, og var en smuk præsentation af nutidige og brugbare frisurer og farver. Ydermere gav kollektionen et indblik i, hvilken nyskabende og sensationel kurs, som Toni&Guy brandet vil tage i fremtiden. 

Se også billederne fra ICON Hairspa og Toni&Guy’s “Look and Learn aften” i København og Aarhus.

Se også artiklen ICON Hairspa vinder “label.m Distributor Award of the Year” pris


Den australske rapper og model Iggy Azalea kickstartede et fantastisk show i London.


Avantgarde frisurer prægede den lange catwalk.


De danske frisører til Toni&Guy showet.


Den store finale med alle modeller og Toni&Guy backstage teamet på scenen.

Tekst: Anna Teresia Berner Møller
Foto: Hanne Svejgaard

For yderligere information kontakt ICON Hairspa på telefon 57 66 03 00 eller på e-mail: info@iconhairspa.dk. Se også hjemmesiden www.iconhairspa.dk


ANNONCE