Annonce

3D farveteknik fra Wella Professionals – denne sæsons største trend

3D farveteknik fra Wella Professionals – denne sæsons største trend
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

3D farveteknik fra Wella Professionals – denne sæsons største trend

Autumn/Winter 2011 Seasonal Collection – med 3D teknik.

Det sidste nye inden for hårtrends er hår farvet med 3D-teknik. Væk med hjelmen – 3D-håret giver mere dybde og dimension, og er prikken over i’et dette efterår og vinter. Wella Professionals lancerer nu nye farveteknikker i 3D inspireret af Trend Visions efterårs- og vinterkollektioner Glamazon og Polaris. Wella Professionals er de første på markedet, som bringer 3D-konceptet, den største trend lige nu inden for kunst og skønhed, til håret. 3D-trenden har udviklet sig fra film og billeder, og er nu nået til skønhedsbranchen, hvor vi ser 3D-mascaraer, -læbestifter og endda 3D-hudpleje, og der er ingen tvivl om, at Wella Professionals 3D Color Servicevil skabe omtale i skønhedsbranchen denne sæson.

Hemmeligheden bag 3D-håret er forskellige påføringsmetoder med flere farver med forskellig dækkeevne. Dermed reflekteres lyset på forskellige måder så farverne og håret virker mere levende.
”3D-perspektivet handler meget om, hvordan man vælger farverne og hvordan de fungerer sammen. Det handler også om, hvordan man lægger farven på håret, så de lysere farver bliver mere fremtrædende, og de mørkere og dybere farver mere afdæmpede. Den ene farve går over i den anden uden at afgrænsningen tydeligt kan ses, og således får du et 3D-look som næsten overgår det naturlige” udtaler Josh Wood, Global Creative Director Color i Wella Professionals.

Autumn/Winter Seasonal Collection 2011 er inspireret af Trend Visions Glamazon og Polaris, og demonstrerer smukke 3D-farveeffekter fra Rich Naturals, Pure Naturals og Deep Brown nuancerne.

Glamazon

Glamazon-kvinden udstråler vild femininitet –hun er frygtløs. Trenden handler om natur: brune, grønne, beige og grå nuancer er vigtige, sammen med kobber- og broncetoner.
”Vi ser et gensyn med et moderne, naturligt look” fortæller Josh Wood.

 

Polaris

Polaris er en stærk kvinde med en stærk tilstedeværelse. Hun er vældig karismatisk og er umulig ikke at lægge mærke til. En ny og kraftfuld, men stadig feminin elegance fremkommer.
”I denne kollektion har vi brugt dybe brune nuancer sammen med kontrasterende farver for at bevare dramaet i trenden, og samtidig gøre den mere anvendelig” siger Josh Wood.

 

For yderligere informationer kontakt Wella Professionals på tlf. 33 26 91 01 eller se www.wella.dk.

 


ANNONCE